Partnerzy:

Partnerzy:

Ankieta

Ankieta

Najlepszy sposób na piękną opaleniznę?

Wydarzenia

Wydarzenia

pon. wt. śr. czw. pt. sob. niedz.
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Gość
Dodany: 2011-10-05 16:25:36
Gość
Super fryzura elegancki styl

Gość
Dodany: 2011-10-27 09:24:14
Gość
FRYZURA jest naprawde ŚWIETNa :) mam ją juz bardzo bardzo długo :) były juz wzorki a teraz tylko krótki boczek:) .... żal mi ściska ludzi którzy pisza ze ta fryzura jest dla głupich 15-latek.... moze zazdrościcie ich odwagi ze sa w stanie zrobić cos takiego ... a po za tym wiele babek po 30 jak i po 40 ma taka fryzure.... i nie zalezy tu od wieku tylko od charakteru.... i fajnie jak sie widzi kobietke po 30 z taka fryzura to swiadczy o tym jak fajna musi byc i wyluzowana. i tu nie chodzi o bunt czy kase bo taki bok to samemu w domu mozna zrobic... jesli wam sie to nie podoba to okej ale zostawcie to dla siebie a nie piszecie ze juz jak ma taka fryzure to głupia jest...was nikt nie ocenie.. wiec wiecej luzu a nie.... biadolenia pozdrawiam osóbki z wygolonym boczkiem:* :)

Gość
Dodany: 2011-11-23 10:39:32
Gość
Bardzo podoba mi się ta fryzurka.. Jest naprawdę SUPER.. ;)
A ludzie którzy twierdzą, że taka fryzura jest głupia i w ogóle im się nie podoba są po prostu wieśniakami, którzy nie znają się na modzie i tak naprawdę to im zazdroszczą ;* <Żal mi takich ludzi> ;-)
;DDDD
Całuski ;***

Gość
Dodany: 2011-11-27 22:28:02
Gość
witam dziewczynki tez mam taka fryzurke mam czarne wlosy a bok mam czerwony wyglada to super ;););)polecam kazdemu kto ma ochote cos w sobie zmienic ta fryzurka dodaje duzo pewnosci siebie ;););)PS. i nie tylko 15 latki nosza takie fryzurki mam znajoma po 40 odwazyla sie i mowi ze nie zaluje bo czuje sie duzo lat mniej ;)

Gość
Dodany: 2012-01-03 11:55:09
Gość
zajebisie tez mam wygolony bok i bardzo dobrze si z tym czuje:)

Gość
Dodany: 2012-01-14 11:01:50
Gość
ja mam wygolony tył głowy mam 15 lat podoba mi sie to... jak chce kucyka lub koka to widac mi to wygolone jak mam rozpuszczone włosy to nie widac...

Gość
Dodany: 2012-02-24 19:49:44
Gość
BARDZO MI SIĘ TOO PODOBA , ALE MOJA MAMA MÓWI , ŻE PRZEZ TO MIAŁABYM PROBLEMY W SZKOLE <OCENA Z ZACHOWANIA> CZY WASI NAUCZYCIELE NIC NA TO NIE MÓWIĄ ? MAM DŁUŻSZE WŁOSY , A CHCIAŁABYM MIEĆ TAK JAK WIDAĆ NA PIERWSZYM ZDJĘCIU...

Gość
Dodany: 2012-02-26 22:02:23
Gość
a ja mam 37 lat i też czuję się świetnie z wygolonym bokiem, dodam jeszcze że jestem ksiegową i klienci są zachwyceni

Gość
Dodany: 2012-03-10 17:45:32
Gość
ja mam 15 lat i mam wygolony bok nauczyciele się nie czepiają bardzo mi się podoba polecam ;)

Gość
Dodany: 2012-03-31 15:33:47
Gość
Cześc Wszystkim z wygolonym bokiem głowy ;) mam do Was pytanie. Che sobie wygolic boczek, mam włosy za ramiona i blond baleyage (bardzo gesty), mam tylko bardzo rzadkie włosy, takie piórka ;( delikatne, dodam ze sa proste...czy Wazym zdaniem taka fryzura nadaje sie do mojego rodzaju włosów? czy nie bede wygladać jak taka "przylizana" :) dziekuje za odpowiedz

Gość
Dodany: 2012-04-16 14:39:07
Gość
Ja mialam, wygoliłam na początku sierpnia. POdobało mi się ale zapomniałam iśc do fryzjera bo odkładalam i odrosło:D hehe. Myślę znowu nad tym bo naprawdę fajnie się w niej czułam i wyglądało to elegancko:D.. Nie wydaję mi się żeby ktokolwiek miał problemy przez taką fryzurę w szkole bo to wkoncu tylko włosy!:D Odrosną predzej czy później... NIe mogłam taty namówić na tę fryzurkę znaczy hmh jakby to powiedzieć zgodził się ale wyśmiał mnie że takie coś istnieje haha:D POszłam do fryzjera a jak wyszłam to tata był zachwycony i namawia mnie zebym znowu to zrobiła oczywiscie kolezanki sapią na mnie ale zwiSa mi to:D Najlepsza fryzura. I nie słuchajcie nikogo że wolno rosną bo rosną szybko te włosy od sierpnia to teraz urosiło mi ok 10 cm mam za ucho już ! pozdro ;D ależ się rozpisałam xd

Gość
Dodany: 2012-05-08 16:36:23
Gość
mam 15 lat i mam wygolony bok od roku, mam gęste długie i prawie proste włosy, wygoliłam sobie dlatego, że mam dużo włosów dosć długich i strasznie mi przeszkadzały w codziennym życiu bo trenuję, myślałam, że to będzie brzydkie i robię to dlatego, aby było mi lżej, lecz jak wygoliłam strasznie mi się to spodobało, teraz nie wyobrazam sobie miec tych włosów bylo by ich za duzo a to wygolenie jestnajlepsza rzecza jaka zrobiłam, to juz częsc mojego charakteru, do tego jakies fajne kolczyki w chrząstce i jest zajebiscie, nie zamierzam zaopuszczać, a w szkokle zadnych problemów nie mam, nie : polecam wszystkim

1  2  3 

Odpowiedź

Odpowiedź

Gość
Copyright © 2010 Pięknieje Sp. z o.o.                      Wszelkie prawa zastrzeżone
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU ROZWOJU REGIONALNEGO "DOTACJE NA INNOWACJE"
Realizacja:  Ideo Powered by:  Edito CMS Projekt graficzny:  Beata Bajno
Pola zainteresowania serwisu Pieknieje.pl: stylista, makijaż, fryzury, trendy, kobieta, włosy, uroda