|
|
|
Gość
Dodany: 2011-10-05 16:25:36
|
|
|
Super fryzura elegancki styl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2011-10-27 09:24:14
|
|
|
FRYZURA jest naprawde ŚWIETNa :) mam ją juz bardzo bardzo długo :) były juz wzorki a teraz tylko krótki boczek:) .... żal mi ściska ludzi którzy pisza ze ta fryzura jest dla głupich 15-latek.... moze zazdrościcie ich odwagi ze sa w stanie zrobić cos takiego ... a po za tym wiele babek po 30 jak i po 40 ma taka fryzure.... i nie zalezy tu od wieku tylko od charakteru.... i fajnie jak sie widzi kobietke po 30 z taka fryzura to swiadczy o tym jak fajna musi byc i wyluzowana. i tu nie chodzi o bunt czy kase bo taki bok to samemu w domu mozna zrobic... jesli wam sie to nie podoba to okej ale zostawcie to dla siebie a nie piszecie ze juz jak ma taka fryzure to głupia jest...was nikt nie ocenie.. wiec wiecej luzu a nie.... biadolenia pozdrawiam osóbki z wygolonym boczkiem:* :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2011-11-23 10:39:32
|
|
|
Bardzo podoba mi się ta fryzurka.. Jest naprawdę SUPER.. ;)
A ludzie którzy twierdzą, że taka fryzura jest głupia i w ogóle im się nie podoba są po prostu wieśniakami, którzy nie znają się na modzie i tak naprawdę to im zazdroszczą ;* <Żal mi takich ludzi> ;-)
;DDDD
Całuski ;***
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2011-11-27 22:28:02
|
|
|
witam dziewczynki tez mam taka fryzurke mam czarne wlosy a bok mam czerwony wyglada to super ;););)polecam kazdemu kto ma ochote cos w sobie zmienic ta fryzurka dodaje duzo pewnosci siebie ;););)PS. i nie tylko 15 latki nosza takie fryzurki mam znajoma po 40 odwazyla sie i mowi ze nie zaluje bo czuje sie duzo lat mniej ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-01-03 11:55:09
|
|
|
zajebisie tez mam wygolony bok i bardzo dobrze si z tym czuje:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-01-14 11:01:50
|
|
|
ja mam wygolony tył głowy mam 15 lat podoba mi sie to... jak chce kucyka lub koka to widac mi to wygolone jak mam rozpuszczone włosy to nie widac...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-02-24 19:49:44
|
|
|
BARDZO MI SIĘ TOO PODOBA , ALE MOJA MAMA MÓWI , ŻE PRZEZ TO MIAŁABYM PROBLEMY W SZKOLE <OCENA Z ZACHOWANIA> CZY WASI NAUCZYCIELE NIC NA TO NIE MÓWIĄ ? MAM DŁUŻSZE WŁOSY , A CHCIAŁABYM MIEĆ TAK JAK WIDAĆ NA PIERWSZYM ZDJĘCIU...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-02-26 22:02:23
|
|
|
a ja mam 37 lat i też czuję się świetnie z wygolonym bokiem, dodam jeszcze że jestem ksiegową i klienci są zachwyceni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-03-10 17:45:32
|
|
|
ja mam 15 lat i mam wygolony bok nauczyciele się nie czepiają bardzo mi się podoba polecam ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-03-31 15:33:47
|
|
|
Cześc Wszystkim z wygolonym bokiem głowy ;) mam do Was pytanie. Che sobie wygolic boczek, mam włosy za ramiona i blond baleyage (bardzo gesty), mam tylko bardzo rzadkie włosy, takie piórka ;( delikatne, dodam ze sa proste...czy Wazym zdaniem taka fryzura nadaje sie do mojego rodzaju włosów? czy nie bede wygladać jak taka "przylizana" :) dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-04-16 14:39:07
|
|
|
Ja mialam, wygoliłam na początku sierpnia. POdobało mi się ale zapomniałam iśc do fryzjera bo odkładalam i odrosło:D hehe. Myślę znowu nad tym bo naprawdę fajnie się w niej czułam i wyglądało to elegancko:D.. Nie wydaję mi się żeby ktokolwiek miał problemy przez taką fryzurę w szkole bo to wkoncu tylko włosy!:D Odrosną predzej czy później... NIe mogłam taty namówić na tę fryzurkę znaczy hmh jakby to powiedzieć zgodził się ale wyśmiał mnie że takie coś istnieje haha:D POszłam do fryzjera a jak wyszłam to tata był zachwycony i namawia mnie zebym znowu to zrobiła oczywiscie kolezanki sapią na mnie ale zwiSa mi to:D Najlepsza fryzura. I nie słuchajcie nikogo że wolno rosną bo rosną szybko te włosy od sierpnia to teraz urosiło mi ok 10 cm mam za ucho już ! pozdro ;D ależ się rozpisałam xd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość
Dodany: 2012-05-08 16:36:23
|
|
|
mam 15 lat i mam wygolony bok od roku, mam gęste długie i prawie proste włosy, wygoliłam sobie dlatego, że mam dużo włosów dosć długich i strasznie mi przeszkadzały w codziennym życiu bo trenuję, myślałam, że to będzie brzydkie i robię to dlatego, aby było mi lżej, lecz jak wygoliłam strasznie mi się to spodobało, teraz nie wyobrazam sobie miec tych włosów bylo by ich za duzo a to wygolenie jestnajlepsza rzecza jaka zrobiłam, to juz częsc mojego charakteru, do tego jakies fajne kolczyki w chrząstce i jest zajebiscie, nie zamierzam zaopuszczać, a w szkokle zadnych problemów nie mam, nie : polecam wszystkim
|
|
|
|
|
|
|
|
Odpowiedź
Odpowiedź